Extra info

Beeldekens ?

Nu jullie weten dat er toch wel wat volk naar de web site komt piepen, worden jullie uitgenodigd om een steentje bij te dragen aan de inhoud.

Wie een mijmerend verslagje wil schrijven over de wandeling die hij of zij net achter de hielen heeft, een bedenking bij de kwaliteit van de taart die tijdens de pauze werd verorberd, wil klagen over die laatste helling voor de finish, tips wil delen als de Dodentocht, Kluisbergen en en andere masochistische er weer aan komen, …

Wie graag zijn smoeltje of zijn snoetje op tinternet wil zien, maar dan graag gekoppeld aan de wandelclub, …

Stuur ze op ! Drop ze in de brievenbus ! Hang het aan de postduif haar nek !
Comments

De Website

Hoe doen we het eigenlijk met deze web site ?

Wel … voor dat beetje tijd en moeite dat we erin steken hebben we enkele die hard fans, me dunkt … of het potentieel om heel wat mensen aan te spreken.

In 2012 (tot april dus) werd de site 6.153 bezocht. In 2011 waren er dat 12.783, in 2010 zo’n 8.813. Gemiddeld per dag ligt dat vandaag op ongeveer 50 bezoekers.
Comments

Reacties mogelijk

We zoeken een goed systeem om commentaren op de site mogelijk te maken. Dan kunnen jullie ook je gal spuwen, of gewoon lief zijn voor elkaar. Momenteel draait het Disqus-platform op de site. Ik ken het langs geen kanten, maar we zullen we zien of het werkt.
Comments

Vernieuwde web site

Wel ja, de site was aan vernieuwing toe. Niet alleen verhuisden we van hosting provider, ook de beschikbare opties die we op de site kunnen toepassen zijn er op vooruit gegaan. Lees verder...
Comments