Contactinformatie

De Old - Time stappers zijn een groep van mensen die wandelen als nuttige en aangename bezigheid zien, en dat ook weten te waarderen. Iedereen kan lid worden van de club: leraars, houtbewerkers, transporteurs, militairen, auditoren, opvoedsters, koks, academici, ... het maakt niet uit.

De club bestaat sinds 2000. We zien het niet groots, maar houden graag een overzicht. Zo garanderen we een goede doorstroming van informatie en worden mensen geen nummers. Vandaag hebben we ongeveer 40 leden.

De club zoekt een aantal wandelingen uit en stelt die voor aan de leden in een overzicht (clubkalender). Dit overzicht is vooral een voorstel voor een goed evenwicht tussen verschillende natuurlijke omgevingen, en speciale wandelingen (zoals de Kwakwandeling, en de Dodentocht). Het overzicht biedt u enkel een mogelijkheid om zelf niet te moeten zoeken, het is geen verplichting. Wenst u liever op uw eentje een wandeling uit te zoeken, dan doet u dat toch gewoon. Laat ons weten hoe het was, en we delen het met de anderen via de web site.

De Club organiseert ook uitstappen, de gebruikelijke eetfestijnen, en vooral, de eigen jaarlijkse wandeling in april. Deze wandeling is één van de mooiste in de streek en trok in 2008 zomaar eventjes 1367 wandelaars aan, in 2009 1276 wandelaars. Daar zijn we toch wel een beetje fier op.

Lid worden doe je op eenvoudige aanvraag via telefoon of via email. Om het allemaal wat te vergemakkelijken hebben we liefst al wat informatie van bij het begin. Dus in je e-mail zet je: naam en voornaam, geboortedatum en - plaats, geslacht (M/V graag, niet met ja of nee antwoorden).

10 euro per persoon, maar ... met een maximum van 20 euro per gezin. Vb. U en de halve trouwboek en de twee schatten van kinderen ? Da’s 20 €.

Wat krijg je daarvoor terug ?

- Het officiële wandelboekje dat je meeneemt op de wandelingen en dat je laat afstempelen
- Een officiële lidkaart
- Een verzekering (BA en lichamelijke)
- Veel wandelplezier en leute met mensen zoals u en ik, zonder kapsones, zonder troubles.

Stuur een e-mail aan onze eerwaarde Voorzitter