Extra info

Wandelvakanties voor de snelle beslissers

Voor de snelle beslissers en liefhebbers van onze club ... een weekje wandelen in Bach met verblijf in hotel Grüner Baum.
Twee mogelijkheden: maart en juni
Comments

Marching 2010 te koop

Het boek Marching 2010 is te koop voor 7 euro of 2 spaarkaarten en 1 euro.
Comments

Het bospoepersdecreet

Weet, beste mensen, dat het nieuwe bosdecreet het niet evident maakt om nog wandelingen te organiseren. Minister Crevits heeft daar iets mee te maken ...
Comments

Inspiratie, en ook 'beelekes'

Baasje zoekt ideeën voor artikels in het stapkrantje. Veel interessanter is het om ook eens foto’s op de site te krijgen. Neem uw kodakske mee, volgende keer, en trekt een paar schoon kiekskes (nee, niet die schoon juffrouwkes, die onze club zo rijk is).
Comments

De Dodentocht 2010 wordt nu al voorbereid

Ze zijn zot, in Veltem. Onze baas is nu al bezig met de Dodentocht in augustus.
Al wie wil meedingen voor een medailleke, een dikke ananas, en een diploma met een Duveltje mag nu al iets laten weten.
Naast uzelf, o wandelaar, zijn er nog grotere zotten, die de nacht en de dag rondrijden met uw valieske en uw proper sokskes. De echte werkers, dus. De mannen en vrouwen die écht afzien. En dat allemaal voor uw gemak ! Die hebben we ook nog nodig. Ook gij, ondersteunende dienstverleners, meldt u !
We gaan op zoek naar sponsoring, te weten voor „De Eglantier”, een dagcentrum voor kinderen met een handicap. Al wie u kent in de familie, vriendenkring, buurt of op het werk, en die financieel wil meedoen is bij deze aangeschoten wild (met mogelijkheid voor fiscaal attest vanaf 30 euro).
Comments

Onze eigenste Marc Munten memorial

Hou u klaar, wandelaars ten lande, en daarbuiten ook ... de 9de Marc Munten-memorial is in volle voorbereiding. 18 april is het zover. En we verwachten weer zo’n dikke duizend toffe en lieve mensen, die allemaal ons clubkaske komen spijzen, en vooral ... van een superwandeling willen genieten.

Hou u klaar ook, vrijwilligers ten lande, ge gaat uw mouwen mogen opstropen. Te beginnen op 15 april (donderdag) en te eindigen op maandag 19 april.

Te bereiken:

- Te voet (zoals het hoort): Warotzaal, Warotstraat 3020 Winksele (Herent) (da’s de sporthal aan het centrum van Winksele)
- Te bus: 352 Winksele Dorp of 358 Winksele Steenweg
- Te trein (wat een Vlaamsch): Lijn 36 N, station veltem (boemel naar Brussel en Leuven)
- Mee den otto: E314, uitrit 17, en dan nog een kilometer of 2, 3.

Maar vanaf al die plaatsen staan al pijlen met - hoe kan het ook anders - „Wandeling” op.

Voor de geïnteresseerde wandelaars, u betaalt amper 0,75 euro (of 1 euro met sticker). Ook interessant om weten is dat de 4 km-wandeling perfect toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

Boekt voorlopig de 18de april maar gewoon in uw agenda. Da’s al een goed begin.
Comments

Feest-Editie Schlagerfestival

Met de Wandeclub Old-Timestappers naar de feest-editie van het schlagerfestival in Hasselt. Zaterdag 3 april om 18u00 aan de kerk in Veltem. (Niet voor het festival, maar wel voor de bus !)Lees verder...
Comments

Nationale Wandeldag - Dringend !

Bericht van de baas over de nationale wandeldag - dringend ! Het moest voor 15 januari, maar als jullie nog heel snel de baas een belleke geven zal het misschien nog wel mogen, denk ik (en hopen jullie).Lees verder...
Comments

Wandelkalender bijgewerkt

Veel nieuwe wandelingen zijn speciaal voor u uitgezocht. Voor u, trouw lid van onze club. Alleen voor u. En voor iedereen die een internetverbinding heeft? Maar dat zijn er maar een paar. Alhier.
Comments