Extra info

Up to date wandelkalender

De kalender is up to date gebracht. Tot ver in oktober.
Comments

Reacties mogelijk

We zoeken een goed systeem om commentaren op de site mogelijk te maken. Dan kunnen jullie ook je gal spuwen, of gewoon lief zijn voor elkaar. Momenteel draait het Disqus-platform op de site. Ik ken het langs geen kanten, maar we zullen we zien of het werkt.
Comments

Foto's BBQ

De foto’s zijn eindelijk op de website geraakt. 296 stuks, en dus net iets teveel om ook nog van commentaren à la Koentje te voorzien.
Tot 30 september zal ik de iets hogere resulotiefoto’s ook op deze link zetten om eventueel te downloaden en/of af te drukken. Dat is later vanavond zeker klaar. Vergeet ook niet de foto’s van Martine.
Comments

Kluisbergen, Blankenberge en Memorial Foto's

Marianne is gepasseerd met een paar foto’s voor jullie. Dank u, Marianne.
Comments

Oldtimedoden, of toch bijna

Voor de heethoofden die blijven volharden en de Dodentocht gaan stappen ... enkele nuttige weetjes.Lees verder...
Comments

Wandelparcours Dodentocht beschikbaar

Beste dodentochters en support crew dudes en dudettekes,
Het wandelparcours van de Dodentocht 2010 kan je hier downloaden
Comments

Sponsoring De Eglantier - Dodentocht

In maart 2008 rees het idee bij de Old-Time stappers om de dodentocht te koppelen aan een sponsortocht. Dit deden we ten voordele van het kinderdagverblijf ‘De Eglantier’ een therapeutisch dagcentrum voor kinderen met een handicap. We stapten het mooie bedrag van 5200 euro bij mekaar. Met dit geld werd een van hoogte verstelbaar douche-en verzorgings bad aangekocht. Nu 2 jaar later gaan wij, Old-Time stappers, onze schouders zetten onder een nieuw project : financier de eglantier. Als apotheose stappen wij de dodentocht op vrijdag de 13e augustus, dit om aan deze actie nog meer gehoor te geven.Lees verder...
Comments