Extra info

Fotootjes van onze wandeling

Alhier de foto’s van de noeste werkers achter de schermen ...
Comments

Beeldekens ?

Nu jullie weten dat er toch wel wat volk naar de web site komt piepen, worden jullie uitgenodigd om een steentje bij te dragen aan de inhoud.

Wie een mijmerend verslagje wil schrijven over de wandeling die hij of zij net achter de hielen heeft, een bedenking bij de kwaliteit van de taart die tijdens de pauze werd verorberd, wil klagen over die laatste helling voor de finish, tips wil delen als de Dodentocht, Kluisbergen en en andere masochistische er weer aan komen, …

Wie graag zijn smoeltje of zijn snoetje op tinternet wil zien, maar dan graag gekoppeld aan de wandelclub, …

Stuur ze op ! Drop ze in de brievenbus ! Hang het aan de postduif haar nek !
Comments

De Website

Hoe doen we het eigenlijk met deze web site ?

Wel … voor dat beetje tijd en moeite dat we erin steken hebben we enkele die hard fans, me dunkt … of het potentieel om heel wat mensen aan te spreken.

In 2012 (tot april dus) werd de site 6.153 bezocht. In 2011 waren er dat 12.783, in 2010 zo’n 8.813. Gemiddeld per dag ligt dat vandaag op ongeveer 50 bezoekers.
Comments

36ème Marche Internationale

Nu, dinsdag 1 Mei plannen we een bus uitstap naar Spa voor de 36ème Marche Internationale.
Als je zin hebt om mee te gaan kan dit voor 12 euro of 3 volle spaarkaarten. Er zijn nog enkele plaatsen op de bus. Laat de vooriztter asap iets weten.

We vertrekken om 05.00h stipt in Veltem. Eens aangekomen in Spa kan je kiezen uit verschillende afstanden (4-6-12-21-42- 50 km). Terug in Veltem ten laatste om 18.00h
Organisator: Hermathénaé Spa (LG 098)
Comments

Clubkalender aangepast ...

De vaste kalender is aangepast. Updates vind je hier
Comments