Extra info

Feest-Editie Schlagerfestival

Met de Wandeclub Old-Timestappers naar de feest-editie van het schlagerfestival in Hasselt. Zaterdag 3 april om 18u00 aan de kerk in Veltem. (Niet voor het festival, maar wel voor de bus !)
Zoals jullie in het stapkrantje al gelezen hebben, zijn er een pak bietekwieten gevonden die leute gaan maken op het schlagerfestival in Hasselt. Het festival vindt plaats op zaterdag 3 april in de Ethiasarena. Er zullen wellicht geen plaatsen meer vrij zijn op de bus, maar je kan nooit weten dat er iemand wegvalt. Bellen met de baas is de boodschap, dus (bij Marianne, he).
Voor wie al een plaatsje heeft (en „ direct betaald heeft bij bevestiging !!! &bdquoWinking, even vermelden dat de bus vertrekt aan de kerk in Veltem om 18:00u. De show begint om 20u30.
Begin al maar te zingen in de douche op de tonen van Christophe en Lindsay, Mieke, Dennie Christian, Eddy Wally, Willy Somers, The Sunsets, De Romeo’s, Laura Lynn (begot !), Paul Severs, Yves Segers, Koos Alberts, en nog duizenden anderen ...
De boel is ondertussen al uitverkocht. Om hun vijfde verjaardag te vieren, krijgt alleman overigens een gratis pintje. Voor nog meer info surf je naar de site.